www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Дніпропетровщина збільшила виробництво круп, макаронів та хліба
Версія для друку Написати листа
Крупи, ковбаси, макарони, м’ясо. Це ще не повний список продуктів, яких на Дніпропетровщині цьогоріч стало більше. Підприємства харчової та переробної промисловості області продовжують нарощувати виробництво. Це дозволяє насичувати власний ринок продукцією і постачати її до інших регіонів, повідомили в управлінні агропромислового розвитку ОДА.

Цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого виготовили на 18% більше круп. Майже на 13% зросло виробництво ковбас, на 10,5% – макаронних виробів та мінеральної води, на 8% - хлібобулочних виробів. Крохмалю виготовили на 6% більше, м’яса – на 5%, молочних продуктів – на більш ніж 2%.

«Якість та доступна ціна – незмінні характеристики продукції, яку виробляють на Дніпропетровщині. Попит на неї високий. Відтак підприємства постійно збільшують своє виробництво. Це дозволяє забезпечувати власний ринок основними продуктами харчування та поставляти їх до інших регіонів країни», - зазначив начальник управління агропромислового розвитку Вадим Удовицький.

Сьогодні в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.




Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор