www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
На Дніпропетровщині вперше в Україні організовано експрес-тренінги для керівників районів
Версія для друку Написати листа
За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка вперше в Україні для новопризначених голів райдержадміністрацій проходить експрес-тренінг. У ролі лекторів виступають заступники голови Дніпропетровської облдержадміністрації та фахівці з різних питань. Головне завдання тренінгу – навчити очільників районів відкритому спілкуванню з громадськістю та залученню активістів до вирішення важливих питань розвитку громади.

«Новопризначені глави райдержадміністрацій повинні бути ефективними управлінцями та йти у ногу з часом. Перед ними стоїть складне та відповідальне завдання – вирішувати конкретні питання місцевих громад», - наголосив Валентин Резніченко.

Тренінги проходять в інтерактивному форматі. Голови РДА особисто мають можливість відпрацювати навички публічних промов, планування бюджету, роботу з документами та багато іншого. Також очільники районів спілкуються між собою, діляться досвідом, дізнаються як ті чи інші питання вирішуються в сусідніх районах.

«Позиція голови облдержадміністрації Валентина Резніченка чітка та зрозуміла – працювати відкрито та оперативно, співпрацюючи з громадою, стати справжнім господарем для свого району», - зазначив голова Павлоградської райдержадміністрації Святослав Максимчук.

Під час навчань обговорюються питання забезпечення правопорядку та цивільного захисту, децентралізації, розвитку підприємництва, сільського господарства, надання адміністративних та покращення житлово-комунальних послуг.

«Головна вимога, яку поставили перед нами як головами райдержадміністрацій - відкритість, співпраця з громадськими організаціями та активістами. Незважаючи на те, що я вже не перший рік працюю в Солонянському районі, тренінг визначив новий більш ефективний напрямок роботи, я познайомився із сучасними стратегіями та принципами держуправління», - зазначив голова Солонянської райдержадміністрації Петро Швець.

По завершенню навчання очільники райадміністрацій складуть іспит і заповнять анкету про свої перші кроки на посаді та власне бачення перспектив розвитку району.

На Дніпропетровщині вже призначено нових голів у всіх 22 райдержадміністраціях.

________________________________________________________________________________


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор


1-V.jpg