www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Суботник з благоустрою територій населених пунктів району
Версія для друку Написати листа
Відповідно до листа Мінрегіону України від 26.02.2015 № 7/11-2145, на виконання Доручення голови облдержадміністрації від 09.04.2015 № 07-25/0/35-15 “Про проведення 25 квітня 2015 року суботника з благоустрою територій населених пунктів області” та Доручення виконуючої обов’язки голови Апостолівської райдержадміністрації від 15.04.2015 № Д-13/0/272-15 “Про проведення 25 квітня 2015 року суботника з благоустрою територій населених пунктів району” на території Апостолівського району 25 квітня 2015 року пройшов Всеукраїнський суботник з благоустрою територій населених пунктів із залученням колективів підприємств, установ, організацій.

    Під час суботнику колективи підприємств, установ та організацій району прибирали на закріплених територіях біля установ та організацій, працювали по впорядкуванню вулиць, парків, узбіччя доріг. Загальними зусиллями було висаджено 56 дерев та 20 кущів, упорядковано 9,0 га парків, скверів, алей і прибудинкових територій, ліквідовано 3 стихійних сміттєзвалищ, очищено від сміття 11,0 км берегів річок, ставків, прибрано від сміття 18 км доріг.
    Велика увага приділялась залученню молоді до участі у суботнику, зокрема по м. Зеленодольську всього від навчально-виховних та загальноосвітніх закладів участь у суботнику взяли 850 чол. молоді, і що саме найкраще – навіть малеча ДНЗ «Попелюшка», ДНЗ «Журавушка» завзято та з великим задоволенням співпрацювали з дорослими. Загальними зусиллями було приведено до належного санітарного вигляду території ДНЗ «Попелюшка», ДНЗ «Журавушка» окультурено та оновлено новими квітами квітники, висаджено 20 нових дерев.
    Участь у проведенні заходів з благоустрою та озелененню територій завершилась загальною акцією флеш-моб «Чисте подвір’я – чиста планета» та приємними задоволеними посмішками на обличчях усіх працюючих від отриманих результатів своєї праці.
    Всього до участі у суботнику залучилися 1706 жителів нашого району, що майже у 2 рази більше, ніж було заплановано.


Т.Г. Прозорова - головний спеціаліст сектору житлово- комунального господарства та будівництва Апостолівської райдержадміністрації






Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор