www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Семінар заступників директорів з виховної роботи на тему: «Впровадження нових форм виховної роботи як засіб підвищення компетентності та розвитку креативної особистості»
Версія для друку Написати листа
28 квітня 2015 року на базі Токівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи на тему: «Впровадження нових форм виховної роботи як засіб підвищення компетентності та розвитку креативної особистості». Колектив школи, директор Радченко О.В. та заступник з навчально-виховної роботи Квач Н.І. щиро зустрічали гостей на чолі з методистами відділу освіти райдержадміністрації Бойко Л.М. та Бондар І.О.

    Семінар розпочався виступом заступника директора з виховної роботи Стешенко А.А. на тему: «Впровадження нових форм виховної роботи в Токівській ЗШ як засобу підвищення компетентності та розвитку креативної особистості учнів». Класні керівники Чергинець Н.В. (5 клас), Савченко Н.В. (6 клас), Кирпа Т.О. (9 клас) презентували власні проекти з досвіду роботи щодо створення сприятливих умов для самовизначення , самореалізації та розвитку учнів.

    Гості семінару відвідали відкриті виховні заходи у 8 класі «Толерантність у нашому житті» (класний керівник Зубрицька Г.В.), у 5 класі «Мандрівка країною здоров’я» (Зибенкова Л.В.) та у 9 класі «Ми нація єдина, твої ми діти, Україно!» (Кривоконь О.І.). На заходах вчителями були розкриті сучасні форми виховної роботи щодо підвищення компетентності, розвитку креативної особистості та виховання справжніх патріотів України.

    Заступник директора з виховної роботи Стешенко А.А. провела із гостями майстер – клас засідання методичного об'єднання класних керівників на тему: «Інноваційні виховні технології у роботі класного керівника як засіб розвитку креативної особистості».

    Семінар закінчився святковим концертом «Бо без пісні в Україні не буває свята!». Запрошені насолоджувалися чудовим співом колективу «Червона калина» (під керівництвом Пономарьової О.В. ) та педагога – організатора Петухової С.М. Музичний супровід забезпечив депутат районної ради Ковальчук В.В.

    Семінар закінчився піднесеним настроєм. Задоволені гості поїхали у свої школи з креативними подарунками, які власноруч виготовили учні Токівської ЗШ.

І.О.Бондар - методист відділу освіти райдержадміністрації




Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор