www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Онлайн-зустріч ветеранів, учасників бойових дій у Другій Світовій війні
Версія для друку Написати листа
Радісне свято із відчутним присмаком тривоги та суму – День Перемоги – не залишає байдужим кожного. І якою не була б доля тієї перемоги, ми не можемо і не маємо права заперечити мужність, відвагу і героїзм тих людей, що стояли на обороні нашої держави, своїх сімей та нашого майбутнього.

У зв’язку з відзначенням 70-ї річниці завершення Другої світової війни в Україні 2015 рік оголошено роком ветерана. КЗК «Апостолівська районна бібліотека» з метою увічнення традиції шанобливого ставлення до ветеранів війни напередодні великого свята 9 травня разом з бібліотечними працівниками Тростянецької ЦРБ організували і провели онлайн-зустріч ветеранів, учасників бойових дій у Другій світовій війні, військових побратимів і просто друзів, які до цього часу підтримують зв’язок – Ковальчука Володимира Севастяновича, жителя с. Токівське Апостолівського району та Косова Миколу Родіоновича, жителя м. Тростянець Сумської області.

Читальна зала КЗК «АРБ» наповнилася святом, радістю і тривогою одночасно, коли поріг переступив наш почесний гість – Володимир Севастянович. Одразу стало зрозуміло, що це людина м’яка, доброзичлива, спокійна, життєлюб і справжній герой. Радість охопила ветеранів, коли вони на екранах монітора побачили один одного, не можна описати ті емоції, які вирували під час розповіді про те, як пролягав їх бойовий шлях. Багато цікавих фактів, як радісних, так і сумних, присутні бібліотечні працівники дізналися з яскравих розповідей військових побратимів. Зустріч була дуже теплою, емоційною і сумно водночас…. сумною тому, що дивлячись на ветеранів ми розуміємо, які тяжкі сторінки були в їхньому житті і ніхто не може це змінити, але радісно стає від того, що ці люди з нами і наш обов’язок - не забувати про них, вічно пам’ятати. В кінці цієї теплої зустрічі працівники висловили щиру подяку ветерану війни Володимиру Севастяновичу за його розповідь про фронтові шляхи, подарували квіти та побажали міцного здоров’я і наснаги.


За інформацією відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації





Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор