www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Допомога волонтеського центру "Україна-Італія разом"
Версія для друку Написати листа
В наш час велику допомогу вимушеним переселенцям зі Сходу та всім, хто її потребує надають волонтери, волонтерські рухи діючі не лише на території України, а й за кордоном. Так, в наш район надходить гуманітарна допомога для найбільш незахищених верств населення від волонтерського центру «Україна – Італія разом», який систематично надає підтримку у вигляді – предметів гігієни, продуктів харчування для дітей першого року життя, верхнього одягу, трикотажних виробів та багато іншого.

    Координує роботу волонтерського центру «Україна – Італія разом» Валентина Дмитрук – родом з України, нині проживає в м.Еполі (Італія), а співпрацює з центром М.В.Федько – представник групи аеророзвідки Криворізької 17-ї танкової бригади, що проживає в м.Апостолове. Днями, Микола Васильович відвідав Центр соціально - психологічної реабілітації дітей «Надія» (м.Апостолове) та привіз допомогу у вигляді теплих речей ( доречі, більшість з яких не бувші у вжитку, а нові) для хлопчиків та дівчаток, що проживають тут. Предмети особистої гігієни отримали мешканці стаціонарного відділення Апостолівського районного територіального центру соціального обслуговування, що в с.Кам"янка, а дитяче харчування від 0до 6 місяців відправили в пологове відділення КЗ «Апостолівська ЦРЛ»ДОР».
    Микола Васильович привозить з зони АТО предмети використаної техніки, відстріляні гільзи для створення експозиції в Апостолівському районному народному історико-краєзнавчому музеї про події останнього року життя країни, про проведення антитерористичної операції та про загиблих в цих подіях воїнах нашого району.









Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор